top of page

N.E.I.

Trajecten

& losse sessies

Trajecten
NEI coach therapeut Nijmegen sessie en trajecten

Losse sessies

Bij NEI Praktijk Yvonne kun je kiezen voor een losse coaching en therapie sessie, zowel in de praktijk als online. 

 

Vanuit hier kunnen we ons richten op jouw specifieke klacht(en) en meten dan tijdens de eerste sessie uit hoeveel sessies jij nodig.

 

Het gemiddelde ligt tussen de 3 en 6 sessies.

De kosten van losse sessies zijn €84.95 per sessie.

Teven kun je een bestaand coaching en therapie traject volgen, met specifieke thema's en hoeveelheid sessies.

 

Deze zijn vaak voordeliger en komen ook met extra's:

stress angst onzekerheid traject NEI

Stress, angst en onzekerheid traject

Lijkt het alsof je steeds meer angsten hebt? Voel je je vaak niet goed of waardig genoeg? Ervaar je veel stress? Herken jij gedachtes zoals: "Dat kan ik toch niet", "Ik ben niet goed genoeg" of "Er is geen geluk voor mij"?

Een grote kans dat je op verschillende vlakken voelt dat je jezelf tegenhoud in nieuwe stappen te zetten, bepaalde keuzes niet durft te maken en het niet altijd lukt om echt te kunnen genieten van de dingen in je leven.


Met dit traject, die zowel in de praktijk als online gedaan kan worden, gaan we stap voor stap dieper kijken waar je onzekerheden en angsten vandaan komen, die ook invloed hebben op de stress die je ervaart.

We gaan aan de slag met onbewuste processen die bewust mogen worden gemaakt en belemmerende emoties en angsten die jou niet dienen mogen worden losgelaten. 
Ook kijken we samen wat jij hiernaast nodig hebt om weer vanuit innerlijke rust keuzes te mogen maken en weer te gaan stralen.

Dit gaan we doen aan de hand van 4 N.E.I. sessies van 1.5 uur.

Het streven is een traject van 3 maanden, elke 3 weken 1 sessie, maar de sessies mogen verspreid worden
over maximaal 5 maanden.

Kosten: €333


Extra's!

 • Affirmatie lijst stress, angst & onzekerheid

 • Om de week een WhatsApp momentje samen

 • 15% korting op eventuele toekomstige losse sessies
   

Na aanmelding neem ik contact met je op via E-mail. Wanneer de betaling bevestigd is zal de eerste sessie ingepland worden. In overleg kan er tevens in termijnen betaald worden. 

Balans klachten angst stress verdriet onverwerkte emoties NEI traject
Geld carriere werk stress overvloed NEI traject

Werk & Money traject

Ervaar jij onrust op het werk? Wil je andere stappen zetten op carrière gebied maar houdt er iets je tegen? Herken jij geloofsovertuigingen zoals: "Ik kan het nooit goed doen", "Ik ben niet succesvol" of "Ik ben het niet waard om veel geld te verdienen"?

Met dit traject, die zowel in de praktijk als online gedaan kan worden, gaan we stap voor stap dieper kijken waar je onzekerheden en overtuigingen vandaan komen, die weer invloed hebben op jouw carrière en kijk op geld.

We gaan aan de slag met onbewuste processen die bewust mogen worden gemaakt en belemmerende emoties en geloofsovertuigingen die jou niet dienen mogen worden losgelaten. Ook kijken we samen wat jij hiernaast nodig hebt om weer te kunnen leven in overvloed en een goede relatie met geld te ervaren.

Dit gaan we doen aan de hand van 3 N.E.I. sessies van 1.5 uur.

Het streven is een traject van 1.5 maand, elke 2 weken 1 sessie, maar de sessies mogen verspreid worden over maximaal 3 maanden.


Kosten: €250

Extra's!

 • Affirmatie lijst werk, geld & overvloed

 • Visualisatie oefening werk, succes & overvloed 

 • 15% korting op eventuele toekomstige losse sessies

Na aanmelding neem ik contact met je op via E-mail. Wanneer de betaling bevestigd is zal de eerste sessie ingepland worden. In overleg kan er tevens in termijnen betaald worden. 

Balans traject

Heb jij het gevoel dat je uit balans bent? Heb je al zo veel geprobeerd maar blijf je je zowel op privé als op werk gebied lusteloos voelen? Merk je dat je zowel emotionele als fysieke klachten ervaart


Er zijn verschillende factoren die mee spelen waarom jij jezelf op dit moment niet gelukkig en gezond kunt noemen of waardoor jij fysieke klachten krijg zoals buikpijn, hoofdpijn, ontstekingen of allergieën. 

Met dit traject, die zowel in de praktijk als online gedaan kan worden, gaan we stap voor stap dieper kijken waar jouw disbalansen vandaan komen, die allemaal invloed hebben op zowel fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau.


We gaan aan de slag met onbewuste processen die bewust mogen worden gemaakt en belemmerende emoties, angsten, gedachte- en gedragspatronen die jou niet dienen mogen worden losgelaten. 


Ook kijken we samen wat jij hiernaast nodig hebt om weer innerlijke rust te mogen ervaren en echt keuzes te gaan maken die je in balans houden zodat je weer mag gaan stralen!

Dit gaan we doen aan de hand van 6 N.E.I. sessies van 1.5 uur.

Het is een traject van maximaal 5 maanden, waar we elke 2 a 3 weken een sessie hebben.


Kosten: €494

Extra's!

 • Affirmatie lijst geluk, vrijheid, (eigen) liefde & balans

 • Om de week een WhatsApp momentje samen

 • 15% korting op eventuele toekomstige losse sessies

Na aanmelding neem ik contact met je op via E-mail.

Wanneer de betaling bevestigd is zal de eerste sessie ingepland worden. 

In overleg kan er tevens in termijnen betaald worden. 

Stress, angst, onzekerheid
Werk & Money
Balans traject

"Balance is not something you find,

it's something you create"

bottom of page