top of page

Informatie

Over Yvonne

N.E.I. Coach

Over Yvonne
Missie Yvonne Custers NEI praktijk Yvonne Nijmegen NEI coach
Yvonne Custers NEI Coach Holistische Coach Nijmegen

Missie

"Mijn missie is om mensen te begeleiden bij hun transformatie naar een leven vol zelfwaardering, eigenliefde en gezondheid, waarin ze de kracht van zelfvertrouwen ervaren.

 

Om de uitdagingen van onzekerheid, zelfafwijzing, stress, angsten, een negatief zelfbeeld, gespannenheid, fysieke klachten en andere blokkades aan te pakken.

Wat is wil bereiken is een versterkte zelfacceptatie, hernieuwd zelfvertrouwen en verbeterde gezondheid.

 

Dat mensen een leven van vrijheid kunnen omarmen, geleid door hun innerlijke kompas. Dat ze hun ware zelf mogen ontdekken en hun droomleven werkelijkheid maken."

Hallo!

Mijn naam is Yvonne Custers en ik koester mijn 31 jaar op deze aarde. Mijn hart gaat sneller kloppen in de natuur, waar ik mezelf verlies in de magie van planten en dieren. Reizen is mijn tweede natuur; het brengt me naar nieuwe, inspirerende plekken waar ik kan groeien en leren. Thuis verslind ik boeken met plezier, waarbij zelfontwikkeling en spiritualiteit een centrale rol spelen. Met liefde geef ik aandacht aan mijn binnen- en buitenplanten, en ik geniet ervan om gezellige momenten te delen met mijn vriend.

De ontmoeting met NEI (Neuro Emotionele Integratie) heeft mijn leven ingrijpend veranderd. Het was in 2018, tijdens mijn driejarige verblijf in Peru, dat ik voor het eerst in aanraking kwam met deze methode. Ik was erg uit balans, worstelend met fysieke en emotionele klachten, zoals glutenintolerantie en hevige rugpijn, en de last van hoog gevoeligheid drukte zwaar. Met begeleiding van een NEI-coach in Nederland ontdekte ik welke diepgewortelde emoties mijn balans verstoorden. Opmerkelijk genoeg verdwenen mijn glutenklachten binnen één dag...

 

Dit fascineerde me mateloos en wekte mijn interesse in NEI, vooral de connectie tussen onverwerkte emoties en fysieke klachten. Een jaar later besloot ik dan ook om een NEI-opleiding in Nederland te volgen.

De reis die volgde was prachtig, confronterend, inspirerend en oog openend. Het bracht me naar een dieper bewustzijn over mijn eigen processen en de mogelijkheid om belemmerende emoties los te laten, waardoor ik eindelijk vanuit vertrouwen, liefde en zelfverzekerdheid kon leven.

  • Instagram
Yvonne Custers NEI coaching en Therapie transformatie coach
  • Instagram

Welkom

Ik heet je van harte welkom op mijn website, waar ik mijn passie en ervaring met NEI en holistische zelfontwikkeling deel.

 

Samen gaan we op pad om jouw eigen reis naar balans en welzijn te verkennen.

Laten we samen de kracht ontdekken om te bloeien, net als de prachtige natuur om ons heen. 

Met liefde en licht,

Yvonne

NEI coach Yvonne Custers van NEI Praktijk Yvonne in Nijmegen
bottom of page