top of page

Informatie

Over Yvonne

N.E.I. Coach

Over Yvonne
Yvonne NEI coach Nijmegen therapie coaching vrouwen

Missie

Mijn missie is om vrouwen weer te laten stralen, doordat ze gaan leven vanuit innerlijke kracht, zelfvertrouwen en eigenliefde. Dat de vrouw weer gaat geloven in haarzelf en al haar mooie en unieke kwaliteiten.

Hi! Ik ben Yvonne Custers en ik ben 30 jaar oud. Ik ben het liefste in de natuur, waar ik graag wandel en geniet van alle mooie planten en dieren. Hiernaast lees ik graag boeken, ben ik veel bezig met zelfontwikkeling en spiritualiteit, verzorg ik met alle liefde mijn kamer en balkon plantjes en geniet ik van gezellige dingen doen met mijn vriend.

 

N.E.I. heeft mij heel veel gebracht en kwam voor het eerst in mijn leven in 2018 toen ik in Peru woonde. Ik was erg uit balans, had veel fysieke en emotionele klachten en was erachter gekomen dat ik hoogsensitief was. Via een N.E.I. coach in Nederland kwam ik achter vele emoties die mij dwarszaten en mij uit balans hielden. Ik was zo gefascineerd door N.E.I. en de emotionele oorzaken achter fysieke klachten, dat ik een jaar later besloot om een N.E.I. opleiding te gaan doen in Nederland.

 

Wat een mooie reis wat dat om zoveel bewust te worden van mijn eigen processen en blokkerende emoties te kunnen loslaten die mij niet meer of nooit hadden gediend. Emoties van mijzelf, overgenomen emoties van vorige generaties en meer.

Nu heb ik al anderhalf jaar mijn eigen N.E.I. praktijk, waar ik zowel vrouwen in mijn praktijk in Nijmegen, als online ontvang.

1
2
3
4
5
bottom of page