top of page

Informatie

Over Yvonne

N.E.I. Coach

Over Yvonne
neipratijkyvonne_32.jpg
NEI coach therapeut Nijmegen NEI coaching holistische coach therapie

Missie

Mijn missie is om vrouwen weer te laten stralen, doordat ze gaan leven vanuit innerlijke kracht, zelfvertrouwen en eigenliefde. Dat de vrouw weer gaat geloven in haarzelf en al haar mooie en unieke kwaliteiten.

Hi! Ik ben Yvonne Custers en ik ben 31 jaar oud. Ik ben het liefste in de natuur, waar ik op ga in de magie van alle mooie planten en dieren. Ook reis ik graag om op nieuwe inspirerende plekken te komen, deze te ervaren en nieuwe dingen te leren. Thuis lees ik graag, speelt zelfontwikkeling en spiritualiteit een grote rol, verzorg ik met alle liefde mijn kamer en balkon plantjes en geniet ik van gezellige dingen doen met mijn vriend.

 

N.E.I. heeft mij heel veel gebracht en kwam voor het eerst in mijn leven in 2018 toen ik in Peru woonde. Ik was erg uit balans, had veel fysieke en emotionele klachten waaronder een glutenintolerantie en hevige rugklachten en had ik veel last van hooggevoeligheid. Via een N.E.I. coach in Nederland kwam ik achter vele emoties die mij dwarszaten en mij uit balans hielden. Mijn glutenklachten waren in 1 dag weg... Ik was zo gefascineerd door N.E.I. en de emotionele oorzaken achter fysieke klachten, dat ik een jaar later besloot om een N.E.I. opleiding te gaan doen in Nederland.

 

Wat een mooie, confronterende, inspirerende, eye-opening reis wat dat zeg, om zoveel bewust te worden van mijn eigen processen en blokkerende emoties te kunnen loslaten die mij tegenhielden om echt te leven vanuit vertrouwen, liefde en zelfverzekerdheid. 

  • Instagram
neipratijkyvonne_60.jpg

Nu heb ik al weer meer dan 2 jaar mijn eigen N.E.I. praktijk, waar ik zowel met klanten werk in mijn praktijk in Nijmegen, als online. Elke keer mag ik deze mooie mensen weer helpen transformeren. Naar de kern.

  • Instagram
neipratijkyvonne_65.jpg
bottom of page