top of page

Traject

Ontsluier je Hoog Sensitieve Kracht

een NEI-reis naar diepgaande Verbinding & Harmonie 

Tot september niet beschikbaar

Op de wachtlijst is wel mogelijk!

HSP hoogsensitief hooggevoelig coach therapie hulp
HSP hoog sensitief gevoelig traject NEI coaching Nijmegen hooggevoelig HSP'er

Hoogsensitiviteit

Herken je dat gevoel van overweldiging na een drukke dag, waarbij het lijkt alsof de emoties van anderen zich als een zware last op jouw schouders leggen?

 

Vind je het moeilijk om jezelf af te sluiten voor de negativiteit en energie van anderen, zelfs als je dat graag zou willen?

 

Voel je je vaak angstig en gestrest wanneer je geconfronteerd wordt met veranderingen en onvoorspelbaarheid?

 

Merk je dat je kritiek en negatieve opmerkingen diep en langdurig voelt, zelfs als anderen zeggen dat je je er niet druk om moet maken?

Als deze ervaringen jouw realiteit weerspiegelen, dan ben je wellicht een Hoog Sensitief Persoon (HSP). HSP'ers staan vaak voor uitdagingen die anderen wellicht niet volledig begrijpen...

HSP hoogsensitief hoogsensitiviteit caoch Nijmegen HSP klachten overprikkeld

Wat is een HSP'er 

Een HSP'er heeft een verfijnd zenuwstelsel, waardoor hij of zij gevoeliger is voor subtiele signalen in zijn of haar omgeving. HSP is een eigenschap die voorkomt bij ongeveer 15-20% van de bevolking en wordt gekenmerkt door een diepgaande verwerking van informatie en intense emotionele reacties.

Wat een gave is dat!

Als HSP'er kun je je daarom vaak gemakkelijk inleven in de gevoelens en behoeften van anderen, waardoor je een goede luisteraar en ondersteunende kracht bent. Je hebt een diepgaande waarneming waardoor je vaak nuances opmerkt in veranderingen in stemming of sfeer wat anderen misschien niet opmerken.

Ook hebben hoog sensitieve mensen vaak een levendige verbeelding en zijn creatief ingesteld wat hen in staat stelt om op unieke en originele manieren te denken en problemen op te lossen. Ze hebben ook de neiging om dieper na te denken over zichzelf, hun ervaringen en wereld om je heen. Een innerlijke rijkdom die diepgaande inzichten en perspectieven kunnen bieden.

HSP hoogsensitief hoogsensitiviteit caoch Nijmegen HSP klachten overprikkeld
HSP
Duinen en zee

Kwaliteiten en een gave!

Je beschikt tevens over een krachtige intuïtie (die nog verder ontwikkeld kan worden), waardoor je snel subtiele signalen en aanwijzingen oppikt. Je hebt een innerlijk weten, voelt dingen aan en staat open voor nieuwe informatie.

Er zijn diverse factoren die ervoor kunnen zorgen dat deze buitengewone kwaliteiten en talenten niet volledig benut worden. Hierdoor kun je je sensitiviteit mogelijk als negatief ervaren, vanwege de klachten die het met zich meebrengt, zoals snel overprikkeld raken en het vermijden van bepaalde situaties omdat ze simpelweg te overweldigend zijn.

Vanuit een holistisch perspectief is het belangrijk om deze ervaringen niet volledig toe te schrijven aan je hoog sensitiviteit. Er spelen verschillende emotionele, mentale en energetische disbalansen mee, die ervoor zorgen dat je sneller overprikkeld raakt, situaties intenser ervaart en heftige emoties kunt ervaren. Dit kan er uiteindelijk toe leiden dat je je talenten en gaven eerder als een last ervaart dan als een zegen.

Dat is toch zonde!
 

Jij bent hier om de wereld een stukje mooier en liefdevoller te maken!

 

Daarbij is het essentieel dat je deze positieve transformatie eerst binnen jezelf ervaart: het ontwikkelen van innerlijke kracht, zelfvertrouwen en liefde volheid naar jezelf 🧡

Ontsluier je Hoog Sensitieve Kracht traject

Verlang je ernaar om weer positieve ervaringen te hebben in sociale situaties zonder overweldigd te worden? Zou je graag algemeen minder stress ervaren?

Wil je meer kunnen loslaten wat anderen mensen van jou vinden? Streef je ernaar om beslissingen met meer vertrouwen te nemen, zonder overmatig gepieker, en om zowel ontspanning als energie in je leven te voelen? Weer vertrouwen op jezelf? Nee durven zeggen?

Ben je geïnteresseerd in het oplossen van de emotionele disbalansen die momenteel je gemoedstoestand verstoren?

 

Zou je ook graag leren hoe je gezonde grenzen kunt stellen, zodat externe prikkels minder impact op je hebben, ongeacht het moment? En wil je vanuit een gevoel van eigenwaarde en acceptatie keuzes maken die in jouw belang zijn?

 

Dan is het Hoog Sensitieve Kracht traject zeker iets voor jou!

Transformatie zelfbeeld groei vrijheid NEI traject coaching en therapie
Hoog sensitief HSP hoogsensitiviteit coach coaching therapie NEI holistisch traject

Wat kan ik verwachten?

Aan het einde van het traject:

 • Heb je diepgaande emotionele patronen geïdentificeerd en getransformeerd, waardoor je emotioneel balans en verlichting ervaart.

 • Heb je duidelijke persoonlijke grenzen en zelfvertrouwen opgebouwd en geleerd hoe te communiceren van je behoeften en grenzen op een gezonde en assertieve manier.

 • Ondervind je minder stress en meer ontspanning waardoor je beter leert om te gaan met overweldigende situaties en effectief te ontspannen.

 • Ben je bewust geworden van je energiepatronen, het beschermen van je eigen energie en is je persoonlijke veerkracht versterkt.

 • Is je zelfwaardering vergroot, erken je de kracht van je gevoeligheid en omarmen je de unieke eigenschappen van een HSP'er.

 • Heb je een mooie reis gemaakt naar een diepere verbinding met jezelf en je potentieel, je ware zelf.

 • Sta je volledig in je kracht en ervaart je hoog sensitiviteit als gave!

Dit gaan we doen aan de hand van:

 • Professionele Begeleiding: Ervaar 5 diepgaande NEI-sessies (in de praktijk of online) die je ondersteunen en bevrijden van emotionele blokkades.

 • Wekelijkse Groei: Elke week word je uitgedaagd en geïnspireerd met op maat gemaakte opdrachten, doelgerichte oefeningen en empowerende visualisaties om je groei te stimuleren.

 • Persoonlijke Reflectie: Houd je gedachten, inzichten en ervaringen bij met begeleide journaling, die je helpt om dieper inzicht te krijgen in je zelf.

 • Werkboek & Welkomstpakket: Bij aanvang ontvang je het uitgebreide werkboek vol hulpmiddelen, samen met een speciaal welkomstpakket om je hoog sensitieve kracht te ontsluieren.

Tijd investering:

4 maanden

Geld investering:

 

€699 

(Volledig voorafgaand aan het traject of in 2 termijnen

Dit traject is tot september niet beschikbaar in verband met zwangerschapsverlof. Het is wel mogelijk om op de wachtlijst te komen (Meld je dan hieronder aan!) of om een losse sessie te boeken. 

 

Ben je klaar om deel te nemen aan dit unieke traject, waar je op reis gaat naar verbinding en harmonie met jezelf en je sensitiviteit?

Meld je nu aan en ontsluier je sensitieve kracht!

Tarwe veld

Programma traject

Week 1 HSP test & journaling

Week 2 NEI sessie 1: Belemmerende overtuigingen

Week 3 Kwaliteiten en positieve overtuigingen

Week 4 Stress patronen herkennen

Week 5 NEI sessie 2: Stress en angsten

Week 6 Ontspanning en stress vermindering

Week 7 Energetische reiniging en bescherming

Week 8 NEI sessie 3: Grenzen stellen

Week 9 Aangeven grenzen & nee durven zeggen

Week 10 Herkennen van emoties

Week 11 Communicatie - Representatiesystemen

Week 12 NEI sessie 4: Triggers

Week 13 In verbinding met jezelf: volg je intuïtie

Week 14 & 15 Zelf reflectie & bewustzijn

Week 16 NEI sessie 5: Zelfacceptatie, zelfvertrouwen en in je kracht!

Wil jij deze reis aangaan waar je in je sensitieve potentieel gaat staan? Zet nu de eerste stap en laat jouw sensitieve kracht shinen!

Tarwe veld
bottom of page