top of page

Traject

Beyond Limits

Een NEI-reis naar Zelfvertrouwen en Emotionele Vrijheid

Beyond Limits Traject
NEI coach stress faalangst onzekerheid laag zelfbeeld loslaten verwerken emoties NEI Prakt
Beyond Limits traject emotionele vrijheid NEI traject coaching holistisch coach faalangst

Voorbij Je Barrières

Sta je wel eens stil bij die stem binnenin die twijfels zaait, angst aanwakkert en je beperkt? Voel je dat je gevangen zit in de greep van onzekerheid, (faal)angst, spanning, schuldgevoelens of eenzaamheid?

 

Het is tijd om verder te gaan, voorbij je eigen barrières, die je nu blokkeren en tegenhouden om helemaal jezelf te zijn.

 

Je mag jezelf gaan toestaan om helemaal op te bloeien! 🌱🌻

 

Welkom

 

bij "Beyond Limits"

een NEI reis naar Zelfvertrouwen en Emotionele Vrijheid.

stress angst onzekerheid traject NEI

Emotionele Vrijheid

Dit krachtige traject is speciaal ontworpen om je te bevrijden van de ketenen van negatieve emoties en belemmerende overtuigingen. Ontdek hoe je kunt loslaten wat je tegenhoudt, zodat je zonder barrières vanuit diepe zelfvertrouwen en innerlijke vrijheid kunt leven.

 

Samen duiken we in een NEI reis van transformatie, waarbij we onzekerheid, faalangst, schaamte, stress, eenzaamheid en verdriet aanpakken. We doorbreken blokkades die je weerhouden van een leven vol zelfvertrouwen en vreugde.

Stap voorbij je huidige grenzen en omarm de kracht die in jou sluimert. Samen zullen we bouwen aan een leven dat bloeit met balans, vertrouwen en geluk.

 

Klaar om jezelf de vrijheid te geven om te stralen?

 

Laten we samen de reis beginnen naar een leven "beyond limits".

Image by Markus Spiske
Geld carriere werk stress overvloed NEI traject
beyond limits NEI traject stress onzekerheid faalangst NEI coaching en therapie

Wat kan ik verwachten?

  • Diepgaande reis: Samen zullen we een diepgaande reis maken naar de kern van je negatieve emoties en belemmerende overtuigingen. We verkennen de oorsprong van deze blokkades en creëren inzicht in hun invloed op je leven.

  • Bevrijding van Negativiteit: We richten ons op het loslaten van negatieve emoties zoals onzekerheid, faalangst, schuldgevoelens, schaamte, eenzaamheid en verdriet. Deze bevrijding stelt je in staat om positiever en lichter te leven.

  • Transformeren van Overtuigingen: We zullen belemmerende overtuigingen identificeren en transformeren die je in het verleden hebben tegengehouden. Door deze overtuigingen te veranderen, kun je een positiever zelfbeeld ontwikkelen en meer vertrouwen in jezelf krijgen.

  • Versterking van Zelfvertrouwen: Gedurende het traject zul je merken dat je zelfvertrouwen gestaag toeneemt. We werken aan het versterken van jouw innerlijke kracht, zodat je met meer zekerheid kunt navigeren door uitdagingen en veranderingen.

  • Cultiveren van Innerlijke Vrijheid: De focus ligt op het loslaten van emotionele bagage en het omarmen van innerlijke vrijheid. Je zult leren hoe je negatieve patronen kunt doorbreken en ruimte kunt creëren voor positieve veranderingen.

  • Persoonlijke Groei: "Beyond Limits" is niet alleen een traject om blokkades te doorbreken, maar ook een reis van persoonlijke groei. Je zult inzicht krijgen in jezelf, je sterke punten versterken en meer vreugde en vervulling in je leven ervaren.

 

Kortom, het "Beyond Limits" traject helpt je te transformeren, je innerlijke kracht te herontdekken en te leven vanuit zelfvertrouwen en emotionele vrijheid.

 

Dit is jouw kans om de weg te banen naar een positiever, evenwichtiger en een vrijer leven!

Balans klachten angst stress verdriet onverwerkte emoties NEI traject

Dit doen we aan de hand van:

  • Professionele Begeleiding: Ervaar 4 diepgaande NEI-sessies (in de praktijk of online) die je ondersteunen en bevrijden van emotionele blokkades.

  • Persoonlijke Reflectie: Houd je gedachten, inzichten en ervaringen bij met begeleide journaling, die je helpt om dieper inzicht te krijgen in je zelf.

  • Praktische Hulpmiddelen: Tijdens het traject krijg je praktische opdrachten en visualisaties aangereikt die je kunt blijven gebruiken, zelfs na afloop van het traject. Deze tools helpen je om je balans en innerlijke vrijheid te behouden.

Tijd investering:

3 maanden (Om de 3 weken een NEI sessie)

Geld investering:

€456

(Betalingsmogelijkheden: Volledig voorafgaand aan het traject of in 2 termijnen.) 

"De enige manier om emotionele vrijheid te bereiken, is door de moed te hebben om de diepte van onze gevoelens te verkennen en ze volledig te omarmen."

-Brene Brown

Image by Yusuf Evli

Klaar om de reis naar emotionele vrijheid en zelfvertrouwen te beginnen?

Meld je vandaag aan en ontdek hoe je je eigen belemmeringen kunt doorbreken en een leven kunt leiden zonder barrières.

Jouw pad naar transformatie begint hier!

bottom of page